Den bästa IPTV boxen 2019

Är du på jakt efter en ny IPTV-box? Valet kan vara överväldigande. Du måste överväga mainstream produkter såsom Amazon Fire TV och Android TV, men också mindre kända (men ibland lämpligare) enheter som MAG lådor.

Vi kommer att hjälpa dig att skära igenom och vettigt av det hela. Här är de sju bästa IPTV-boxar i 2019. För att köpa bra boxar så hittar du det här: http://iptvking.se/iptv-box/

Om du vill ha en IPTV-digitalbox som kör Android, är det svårt att hävda att något annat än Nvidia Shield TV är bäst i klassen. Det är en enhet som är perfekt för sladd fräsar av alla ränder.

Förutom att vara en IPTV-box, kan Nvidia Shield TV också dubbla som en Plex-Server, en spelkonsol, en webbläsare, en Chromecast och mycket mer.

Specs-Wise, en sköld TV erbjuder 4K HDR uppspelning på 60FPS, en NVIDIA Tegra x1-processor, 3GB RAM, och antingen 16GB eller 500GB lagringsutrymme.

Formuler Z8

Om du är villig att spendera en stor mängd kontanter, en annan IPTV Set-Top Box värt att överväga är formuleraren Z8. Liksom sköld, det är en Android-baserad IPTV box.

Formuleraren Z8 erbjuder några förbättringar över dess föregångare, Z7. Framför allt finns det nu en gigabit-port för ultrasnabba anslutningar. Det finns också en helt ny MyTvOnline-app för att bläddra bland elektroniska programguider (EPGs), ett fräscht användargränssnitt och en nydesignad Glow-in-the-Dark-fjärrkontroll.

En formuler Z8 Box är inte perfekt ändå. Det finns inget enhetligt sätt att installera Android TV-versioner av andra strömmande program som Netflix eller Plex.

Vissa lösningar kan du köra mobila versioner, men användare ofta rapportera problem i olika forum. Uppspelnings upplösningen begränsas till 480p, gränssnittet skalas inte bra och krascher är vanliga.