Farfar har en sexdocka i sin garderob

Ni kommer inte tro era öron, min farfar har en sexdocka i sin garderob. Jag råkade hitta den av en ren slump när jag leta efter dammsugare, och där stod en kvinna i fullstorlek bakom dörren. Först vart jag rädd, tills dess att jag insåg att det var en docka.

Och jag ska helt ärligt också säga att jag först inte förstod att det handlade om en sexdocka, utan jag trodde att det var en sådan docka som butiker med kläder brukar ha.

Men snabbt insåg jag att detta vart något helt annat, då jag såg att dockan hade trosor på sig. Den hade också huvud och allt annat som en människa har, och var extremt lik en riktig kvinna.

Kollade vart den kom ifrån

Naturligtvis vart jag nyfiken på att ta redan på vårt den kom ifrån, och den kom från en hemsida som heter sexdockan.com. Dem verkar bara sälja olika typer av sexdockor via nätet, och de kostar en hel del kan jag säga.

Jag lyckades inte hitta den exakta som min farfar har, men en som vart väldigt lik. Och är det den så kostar dem en hel del kan jag säga. De verkar finnas de sexdockor som kostar allt ifrån några hundra, till robot sexdockor för några hu dra tusen istället.

Någon sådan avancerad hade i te farfar, men den vart nog ändå ganska dyr tror jag. Den har väldigt lika ögon bland annat, och brösten på dockan var mycket verklighetstrogna. De var så himla lika riktiga kvinnors bröst, så jag vart tvungen att klämma på dem bara för att se att de var gjorda av TPE.